DIG og din tid

Online workshop

GRATIS til dig

Som tak fordi du har købt workshoppen DIG og din tid

  • ONLINE COACHING SESSION

    Som tak fordi du har købt workshoppen DIG og din tid, vil jeg tilbyde dig en GRATIS online coaching session (45 min til en værdi af 585,-). Du bestemmer selv om emnet skal handle om det du har lært på workshoppen eller noget helt andet.

Book din gratis online session

Hvis du vil benytte din gratis online session, så ring eller skriv til mig, så finder vi en dato. Telefon: 2225 6876 eller mail: [email protected] - Jeg glæder mig til at møde dig. :-)

Det med småt

Betingelser vedr. workshop

Inge Hjort har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til workshoppen. Brugsretten er personlig, og må ikke videredistribueres eller benyttes i anden undervisningssammenhæng. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug. Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med forDIG v/Inge Hjorts virksomhed. forDIG v/Inge Hjort må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.